Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Стосовно повідомлення депутата Херсонської обласної ради Олександра Співаковського

February 17, 2022

Олександр Володимирович у соціальній мережі Фейсбук некоректно висловився про господарську діяльність АТ «Херсонобленерго», достеменно не володіючи інформацією.

По-перше, ми здивовані щодо поширеної інформації пана Співаковського стосовно непорозумінь з боку Херсонської обласної державної адміністрації, що стосується питання підключення до енергопостачання мобільного госпіталю для хворих на ковід. На той момент, спільно у тісній співпраці адміністрації АТ «Херсонобленерго» з тодішнім головою Херсонської ОДА Сергієм Козирем були прийняті управлінські рішення для максимального сприяння вирішенню питання. Протягом двох діб бригади енергетиків спільно з представниками ДСНС цілодобово працювали для оперативного підключення мобільного госпіталю до енергопостачання. Тож опублікована інформація є не достовірною та викривленою.

До-друге, що стосується безпосередньо підключення басейну до енергопостачання, Херсонського державного університету. Завдяки сприянню фахівців «Херсонобленерго» об’єкт вдалося підключити до енергопостачання, так як були виявлені неточності у наданій технічній документації.

Оператор системи розподілу «Херсонобленерго» завжди відкритий до обговорення усіх питань, які стосуються забезпечення електропостачанням на території Херсонської області.

У Товаристві працює телефон довіри, на який можна повідомити про факти корупції та можливого зловживань працівників – 0800-500-197.

Нагору